Våra medarbetare

Våra medarbetare – vår viktigaste resurs och unika styrka

Våra medarbetare är en starkt bidragande faktor till ViaCons framgång. ViaCon strävar efter att vara en arbetsplats som erbjuder sina kunder professionell service genom mångfald – där olika kompetenser och perspektiv tas tillvara. Våra HR-processer hjälper oss att attrahera och behålla de främsta talangerna för att hjälpa vår verksamhet att växa.

Introduktion

Vi strävar efter att introduktionsprocessen ska hjälpa medarbetare att bli bekanta och bekväma med ViaCon-koncernen, sitt arbete, människorna och organisationskulturen. Vi tar fram ett individuellt introduktionsprogram för våra nyanställda för att se till att de får en snabb och smidig start i företaget.

Verktyg för engagemangsundersökning

För att vi ska förstå vad som är viktigt för våra medarbetare uppmanas de ofta att uttrycka sina åsikter genom att fylla i vår engagemangsundersökning. Med hjälp av återkopplingen från våra medarbetare kan våra ledare fortsätta att utveckla sina team och vår organisation och samtidigt se till att vi har en personalstyrka som känner sig engagerade.

Utvecklingssamtal

Vi anser att kontinuerlig återkoppling bidrar till att stödja våra medarbetares utveckling och framgång. Genom utvecklingssamtal får våra medarbetare tydligare prioriteringar, konstruktiv återkoppling på sina prestationer och vägledning i hur de kan utvecklas yrkesmässigt. I takt med att våra medarbetare utvecklas, utvecklas även vi som företag.

Kompetensutveckling

Vi lägger stort fokus på kompetensutveckling för att se till att våra medarbetare har rätt kompetens för att lyckas idag och för att uppfylla våra affärsmål imorgon. Som anställd på ViaCon är du en del av ett nätverk med hög teknisk kompetens, expertis och kunskap som kommer att säkra din utveckling i alla dina yrkesroller inom företaget.

Ledarskapsutveckling

På ViaCon strävar vi efter att ha moderna ledare som hjälper våra medarbetare att uppnå sin fulla potential. Med våra kärnvärden som utgångspunkt investerar vi ständigt i våra ledare och förser dem med rätt kompetens och färdigheter för att de ska kunna leda sina medarbetare och vår organisation på ett framgångsrikt sätt

Talangplanering

ViaCon lägger stort fokus på att stödja sina medarbetares karriärer. Det här stödjer också våra mål att ständigt ha en fungerande talangplan och se till att vi har medarbetare som är redo att ta nästa steg i organisationen.