ViaCon som värdeskapare

ViaCon skapar värde för kunder och samhälle

ViaCon är en ledande aktör inom infrastrukturbyggande på sina huvudmarknader och är respekterad för sin tekniska kompetens och sitt lösningsorienterade arbetssätt. Europa är ViaCons hemmamarknad, men vi finns även på andra marknader där det finns möjligheter till tillväxt. Det här stärker ViaCons position på både befintliga och potentiella marknader.

En viktig skillnad är ViaCons hållbara synsätt. Det går ut på att bli mer hållbart som företag och hjälpa våra kunder att bli det också. Vi strävar efter att erbjuda mycket lönsamma lösningar som också tillgodoser våra kunders krav på hållbara och miljövänliga förhållningssätt till infrastruktur.

Intro

Viktiga särskiljande faktorer

Start typing to search for a topic in our website.

Förbättrade marginaler
2023 var ett år med ökad volatilitet på marknaden. Vi lyckades ändå öka våra marginaler till rekordnivåer, vilket tydligt bekräftar vår strategis och organisationsstrukturs styrka och effektivitet.
Tillväxtpotential
ViaCon har gjort strategiska investeringar i verksamheten genom viktiga förvärv. Det här har gett ViaCon en konkurrenskraftig position inom olika affärsområden och på både nya och befintliga marknader. Det lett till ökad flexibilitet och lönsamhet.
Hållbarhet
ViaCons lösningar stöder effektiv och hållbar teknik. Utöver våra egna ESG-ambitioner, gör våra lösningar det möjligt att investera i infrastruktur med lång livslängd som byggs av förnybara material för minskad miljöpåverkan.

Det här står ViaCon för

Fokus på strategiska prioriteringar

Våra strategiska prioriteringar drivs av att öka tillväxten inom hela ViaCon-koncernen. Trots globala ekonomiska och marknadsmässiga utmaningar har vi lyckats skapa rekordhöga vinster och kommer att utveckla Bridges & Culverts Solutions, förbättra lönsamheten i Geotechnical Solutions och bygga upp verksamheten inom Stormwater Solutions. Parallellt med detta fortsätter vi att arbeta med verksamhetsoptimering, företagsstöd och -resultat för att kunna nå våra strategiska mål.

Kundfokus

ViaCon har ett tydligt kundfokus och arbetar aktivt för att kartlägga kundernas behov och erbjuda optimala och innovativa lösningar och rådgivning. För att uppnå ett framgångsrikt resultat måste man förstå kundens långsiktiga behov och omedelbara drivkrafter. Genom att kombinera vår tekniska expertis, breda erfarenhet och våra högkvalitativa produkter hjälper vi till att vägleda kunderna till de mest optimala lösningarna för varje enskilt projekt.

Håll dig uppdaterad med nyheter för investerare